Keresés:

Vendéglátás

A legnagyobb egység a III. Csónakházban található étterem, melyhez kiszolgálóterület és konyha is tartozik. A legizgalmasabb talán a közvetlenül a parton álló kis grillbüfé terasszal, ahol a vendégtér a hamisítatlan dunai környezet része. A tervek között szerepel néhány közösségi grillező kialakítása, szintén a vízparton, melyet bárki használhat majd. Egy-egy ilyen grillező részei a pult, mosogató és tűztér lesznek.

A vendéglátóegységek alapvetően 190 fő kiszolgálására alkalmasak.
A III. Csónakházban kialakított különterem multifunkcionális használatra tervezett, igény szerint az étteremhez kapcsolható, de külön rendezvények ellátására is alkalmas. Ezeket a tereket lehet igénybe venni az önkormányzati, céges, és civil szervezetek programjaihoz.

  • Étterem > az újonnan elkészült III. Csónakházban működő étterem flexibilis tereivel különféle rendezvények befogadására alkalmas. Mindig az idénynek megfelelő ételeket készítünk, friss élelmiszerekből. Házias ízeket kínálunk modern felfogásban, minőségi, friss alapanyagokból, barátságos környezetben tálalva. Alapterülete mintegy 200 m2 fedett és nyitott tér, ehhez még 200 m2 zárható, fűthető vendégtér tartozik. 
  • Parti büfé > A kínálat vízparti jellegű lesz. Bisztorételek, halak, jóféle hazai borok és kézműves sörök találhatóak az étlapon. A terasz 45 m2 területű.
  • Grillezés > a közösségi grillezőkhöz lehet bérelni majd eszközöket (edényeket, késeket, evőeszközöket, stb.), valamint bográcsot és piknikkosarat is.

A későbbi fejlesztések során kialakításra kerül:
Parti grillsütők, kis kávézó a Toronyban