Keresés:

Szállás - Kabinbérlés

A Hullám Csónakházak nagy előnye, hogy a különféle sport, szabadidős és kulturális rendeltetése mellett a szálláslehetőség is megoldott, így akár több napot is el lehet tölteni igazi természeti közegben úgy, hogy az egész napos kikapcsolódás és akár az esti programok után sem kell elhagyni a területet.

2015-ben a szálláshelyeknek csak egy része készül el, de már ezek is többféle igényszint szerint kerültek kialakításra. Ezek az alábbi adottságokkal rendelkeznek

  • 4 db kétágyas kabinszoba a III. Csónakház emeletén (hotelszoba jellegű), saját fürdőszobával, Dunára néző panorámával (2 db 15m2-es, 2 db 20 m2-es)
  • 95 m2 galéria (kemping jellegű) > egybefüggő, fedett galéria, ahol egyszerre akár 35 ember is alhat - egyelőre szivacson, bivakban, hálózsákban, függőágyon

A terület déli részén található nagy füves részen sátorozásra is van lehetőség.

Az épület Duna felőli oldalán a földszinten 4 db kisebb (6 és 8 m2-es) üzlethelyiség is bérelhető, melyek alkalmasak lehetnek kisebb üzletek, irodák kialakítására.

A későbbi fejlesztések során kialakításra kerül:
A későbbi fejlesztés része a többi csarnok oldalaiban és a csarnokok közti kabinházak teljes területén további szálláshelyek kialakítása. A csarnokok fejépületeiben az emeleteken további 8 magasszintű szálláshely, a többi területen kisebb kabinok - 28 egység - lesz kialakítva. Kiváló lehetőséget biztosítva ezzel különféle táborok - iskolai, életmód, céges, stb. - lebonyolítására. Legnagyobb előnye és adottsága ezeknek a szállásoknak az egyedülálló vízparti és természeti környezet - a főváros területén!