Keresés:

Rendezvénytér

A korábban évekig romosan álló csónaktároló csarnok nemcsak formájában, de funkcióját tekintve is teljesen megújult. Több egyéb rendeltetése mellett legfontosabb és legnagyobb egysége a Rendezvénytér.

Az épület Duna felőli részén akár 300 fős rendezvények lebonyolítására is lehetőség van. Az összefüggő csarnokteret tolópanelekkel lehet kisebb egységekre bontani, illetve teljesen összenyitni a külső térrel. Az épület előtti partszakasz kiváló szabadtéri helyszín bármilyen eseményhez, csodálatos természeti adottságaival. A parton kis kerti büfé is működik - szintén új formában - ez tökéletesen kiegészíti a kiszolgáló egységeket. A Parti büféhez terasz és stégek tartoznak.
A teljes csarnoktérből télen is használható, fűthető tér 180 m2-es, nyáron a teljes vendégtér 400 m2.
Az utca felőli oldalon egy kisebb, teljesen szeparálható különterem is rendelkezésre áll. Ez az egyetlen tér, ahol nincsenek felülvilágítók, tehát alkalmas vetítések, előadások befogadására is. A Rendezvénytér része a konyha és a vizesblokk is, egy térben van tehát lehetőség egy Rendezvény minden részletének megvalósítására - legyen az szakmai esemény, sportkonferencia, továbbképzés, csapatépítő tréning, céges rendezvény, előadás, esküvő, kiállítás, vásár, koncert, stb.

  • parkoló > 9 férőhely, közvetlenül az útról nyílik (2015 őszén készül el) és az utcán is lehet parkolni
  • fedett tér > 400 m2 csarnoktér csiszolt beton padlóval, ebből télen is használható és fűthető 180 m2. Igény szerint tolóajtókkal bebontható különtermek 60 m2 területűek.
  • különterem > 85 m2 - rendelkezésre állnak audio-vizuális rendszerek és 7 m2 ruhatár
  • szabadtér > 300 m2 füves partszakasz az épület előtt, stégek, 50 m2 burkolt terasz
  • konyha > 80 m2 (főzőkonyha, melegítőkonyha, előkészítők, raktárak együtt)
  • kis parti büfé (25 m2), ahol grill- és bisztróételek elkészítésére is lehetőség van
  • eszközök > asztalok, szék, projektor, vetítővászon, reflektorok, erősítők, hangfalak
  • mosdók > 2 db női, férfi, mozgáskorlátozott mosdó, pelenkázó, stb.